В ХНУ імені В.Н.Каразіна буде запроваджено Антиплагіатну інтернет-систему « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
В ХНУ імені В.Н.Каразіна буде запроваджено Антиплагіатну інтернет-систему
16-12-2016

Між Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна та організацією «Плагіат», українським філіалом компанії Plagiat.pl, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю.

Від Каразінського університету документ підписав перший проректор, професор Юрій Холін, з боку організації «Плагіат» ― Олександр Стрямець.

Підписання меморандуму передбачає запровадження в університеті, починаючи з 2017 року, Антиплагіатної інтернет-системи. Дане програмне забезпечення призначене для перевірки текстових матеріалів на унікальність, за допомогою автоматичного пошуку подібностей між текстом і доступними ресурсами, наявними у внутрішній базі даних та інтернет-мережі. Запровадження системи сприятиме підвищенню якості освітнього процесу, перетворенню його на творчий та авторський.

Подібні системи перевірки текстів вже успішно працюють у більшості провідних вищих навчальних закладів України та Європи.





Додатково:

В ХНУ им. В.Н. Каразина ректора Харьковской области подвели итоги учебного года

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів