Покрокова інструкція: як та де шукати себе у списку рекомендованих до зарахування до ВНЗ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Покрокова інструкція: як та де шукати себе у списку рекомендованих до зарахування до ВНЗ
2-08-2016

Особистий кабінет вступника, сайт vstup.info та сайти обраних абітурієнтом вищих навчальних закладів – три основні джерела, де абітурієнт може перевірити, чи отримав він місце держзамовлення.

Найшвидший спосіб, яким абітурієнт може дізнатися, чи отримав він місце держзамовлення та в якому виші – подивитися цю інформацію в особистому кабінеті (через http://ez.osvitavsim.org.ua/).

Крім цього списки зарахованих в кожний окремий університет мають з’явитися на сайті vstup.info та на сайтах кожного вищого навчального закладу.

Щоб подивитися держзамовлення на сайті vstup.info, абітурієнт може зайти на сторінку вишу, яка його цікавить, та переглянути список рекомендованих до зарахування. Прізвища всіх вступників, що отримали місце держзамовлення будуть виділені жовтим кольором і виглядатимуть наступним чином:

Покрокова інструкція: як та де шукати себе у списку рекомендованих до зарахування до ВНЗ


До 18.00 5 серпня усім, хто потрапив в список рекомендованих до зарахування, потрібно привезти оригінали своїх документів до вищого навчального закладу. Перелік потрібних документів може різнитися в кожному окремому вищому навчальному закладі, тому це питання краще уточнити або на сайті вишу, або у його приймальній комісії.

Після того, як абітурієнт передасть вишу оригінали документів, його ім’я на сайті vstup.info буде виділено повністю зеленим кольором.

Списки зарахованих на місця державного замовлення будуть оприлюднені до 12.00 6 серпня. Імена зарахованих на сайті vstup.info будуть виділені блакитним кольором.

Покрокова інструкція: як та де шукати себе у списку рекомендованих до зарахування до ВНЗ

Умовні позначення на сайті vstup.info.


Нагадуємо, що якщо абітурієнт не потрапив до списку рекомендованих до зарахування, до 10 серпня він ще може подати документи на навчання за кошти фізични та юридичних осіб – на контракт. Списки зарахованих на контракт будуть оприлюднені до 12 години 12 серпня.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів