Випускники з Автономної Республіки Крим і Севастополя можуть узяти участь у повторній додатковій сесії ЗНО « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Випускники з Автономної Республіки Крим і Севастополя можуть узяти участь у повторній додатковій сесії ЗНО
12-06-2016

З 2 до 9 липня 2016 року в містах Дніпро, Київ, Львів, Харків і Херсон буде проведена повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання для окремих осіб, які проживають в Автономній Республіці Крим, місті Севастополі або переселилися з них.



Участь у повторній додатковій сесії можуть узяти випускники 2016 року, які були зареєстровані для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, але не змогли пройти тестування з відповідних навчальних предметів під час основної та додаткової сесій.

Повторну додаткову сесію буде проведено з української мови і літератури, математики, історії України, російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики.

Для участі в повторній додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання особам необхідно до 21 червня 2016 року звернутися до Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти з відповідною заявою в паперовому або електронному вигляді. У заяві необхідно зазначити бажання проходити тестування під час повторної додаткової сесії, а також місто: Дніпро, Київ, Львів, Харків чи Херсон – на вибір учасника, де випускник хоче проходити зовнішнє незалежне оцінювання під час повторної додаткової сесії. До заяви слід додати копію сторінок паспорта громадянина України особи, яка реєструється, або одного з батьків (опікунів), де вказано відомості про реєстрацію місця проживання.

Графік проведення повторної сесії буде сформовано після надходження заяв від осіб, які проживають в Автономній Республіці Крим, м. Севастополі або переселилися з них, і оприлюднено до 25 червня 2016 року. Запрошення-перепустки з адресами пунктів проведення повторної додаткової сесії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання до 29 червня 2016 року.

Результати повторної додаткової сесії зовнішнього оцінювання будуть оприлюднені до 16 липня 2016 року.

Процедуру проведення повторної додаткової сесії врегульовано наказом Міністерства освіти і науки від 3 червня 2016 року № 610 «Про проведення в 2016 році повторної додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для окремих осіб, які проживають в Автономній Республіці Крим, м. Севастополь або переселилися з них».

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів