Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка за 2015 рік « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка за 2015 рік
9-04-2016

Конференція трудового колективу КНУ схвалила Звіт ректора



30 березня 2016 року в актовій залі Головного навчального корпусу відбулася конференція трудового колективу КНУ імені Тараса Шевченка. На порядок денний було винесено «Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка про роботу з січня 2015 р. по лютий 2016 р.».

Треба зауважити, що Звіт попередньо був розміщений на сайті, а також виданий окремою брошурою. Тож всі зацікавлені могли ще до конференції ознайомитися з його змістом.

Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка за 2015 рік

Фото з сайту univ.kiev.ua

Виступаючи на конференції, ректор Леонід Губерський зупинився на питаннях, що заслуговували, на його думку, особливої уваги і детальнішого роз’яснення з огляду на норми нового «Закону про вищу освіту».

Це були питання якості освіти, організації навчального процесу, академічної мобільності студентів і викладачів, залучення до навчання в університеті іноземних громадян.

Ректор наголосив на необхідності нового підходу до проведення студентських практик, проаналізував деякі аспекти господарської діяльності.

Ректор бачить роботу університету в багатьох сферах життєдіяльності організованою по-новому, з застосуванням інновацій і передових технологій. Він висловив це у своїх пропозиціях. Вони торкаються, зокрема, освітнього процесу, організації науково-дослідної діяльності, міжнародного співробітництва, соціальної сфери, розвитку матеріальної бази.

Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка за 2015 рік

Фото з сайту univ.kiev.ua

В обговоренні Звіту ректора виступили професор Анжела Ігнатюк (економічний факультет), директор Інституту міжнародних відносин КНУ Валерій Копійка, професор Тетяна Берегова ННЦ «Інститут біології»), голова Студентської ради студмістечка Станіслав Остапенко, декан факультету інформаційних технологій Юрій Тесля, голова Ради ветеранів Федір Кирилюк, голова профспілки механіко-математичного факультету Володимир Данілов, професор Сергій Вижва (геологічний факультет), голова Вченої ради КНУ Володимир Цвих. Ректор відповів на поставлені запитання.

Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка за 2015 рік

Фото з сайту univ.kiev.ua

Делегати конференції трудового колективу КНУ прийняли постанову:
1. Звіт ректора схвалити;
2. Роботу оцінити задовільно;
3. Доповідь та звіт ректора обговорити на зборах трудових колективів, факультетів, інститутів та структурних підрозділів.

Звіт:
zvit-rektora-2015.pdf (5.48 Мбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів