«Prometheus» відкрив реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 “Основи програмування” « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
«Prometheus» відкрив реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 “Основи програмування”
17-12-2015

Освітня онлайн-платформа Prometheus відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою легендарний безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 «Основи програмування». Цю інформацію нашій редакції повідомив засновник проекту Іван Примаченко.

Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах у 10 українських містах: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці. Протягом року Prometheus планує залучити до вивчення програмування 50 тис слухачів з усіх куточків України.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим для вивчення основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Йєльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50. Станом на 2015 рік офлайн-версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті.

Курс CS50 дозволить всім бажаючим безкоштовно отримати широкі та ґрунтовні знання з основ програмування, які стануть ідеальним стартом для початку роботи в IT-галузі. Новачки в програмуванні зможуть отримати допомогу досвідчених менторів та інших учасників курсу на безкоштовних офлайн-групах підготовки, що будуть організовані на базі провідних українських університетів. Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти розробкою програм. Складатиметься процес навчання із відеолекцій викладачів Гарварду, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти мають можливість поставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер і наявність доступу до інтернету.

Докладніше тут: courses.prometheus.org.ua






Додатково:

«Prometheus» запускает бесплатные онлайн-курсы о том, как начать свой бизнес


«Prometheus» - платформа для безкоштовного онлайн-навчання від провідних ВНЗ України

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів