ДНУ імені Олеся Гончара посів перше місце серед ВНЗ України за кількістю призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
ДНУ імені Олеся Гончара посів перше місце серед ВНЗ України за кількістю призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
12-11-2015

У конкурсі взяли участь 133 зацікавлених науковими дослідженнями студенти ДНУ, з них 33 стали переможцями, отримавши 32 дипломи. Це найвищі показники для університету за останні роки.

Серед класичних університетів також відзначилися Київський національний університет ім. Т. Шевченка (32 дипломи), Харківський національний університет імені В. Н.Каразіна (21), Львівський національний університет ім. І. Франка (21), Запорізький національний університет (18 дипломів), Одеський національний університет ім. Мечникова (15).

Представники майже всіх факультетів ДНУ імені Олеся Гончара стали призерами у конкурсі наукових робіт.

Найбільше дипломів отримали хімічний факультет, фізико-технічний, факультет суспільних наук та міжнародних відносин, факультет міжнародної економіки (по чотири дипломи).

На конкурс подавалися наукові роботи студентів з актуальних проблем у галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які є пошуковими за своїм характером, впроваджені у виробництво або застосовані у навчальному процесі. Всього конкурс охопив 92 напрями.

Варто зазначити, що з двох напрямів – хімічних наук та актуальних питань співробітництва з ЄС – конкурс проводився на базі ДНУ.

«Серед чотирьох робіт студентів хімічного факультету, що стали призерами, три закономірно відображають тематику сталих наукових шкіл, які активно функціонують на факультеті, розробляючи актуальні питання органічної, аналітичної та електронної хімії, – прокоментував перемогу студентів-хіміків декан факультету, професор Віктор Варгалюк. – Приємно, що когорту переможців поповнила робота студентки молодої, але перспективної кафедри харчових технологій. Диплом другого ступеня є визнанням високого рівня досліджень та розробок молодих науковців у новому для факультету напрямі».

Декан факультету міжнародної економіки, професор Наталя Стукало відзначила: «Навчальний 2014/2015 рік виявився щедрим на перемоги студентів факультету міжнародної економіки у всеукраїнських конкурсах наукових робіт. Чотири студенти ФМЕ виявилися найкращими молодими дослідниками актуальних проблем світового господарства, міжнародних економічних відносин, економіки праці та управління персоналом, європейської інтеграції й здобули призові місця у конкурсах, що проводилися МОН України на базі провідних ВНЗ Києва, Львова, Харкова, Дніпропетровська. Такі високі результати зумовлені багаторічною системною та наполегливою науковою роботою професорсько-викладацького складу факультету міжнародної економіки зі студентами, ефективною роботою наукових гуртків і наукового сектору студентської ради ФМЕ, організацією та проведенням наукових заходів – конференцій, конкурсів, семінарів. До речі, на базі ФМЕ ДНУ ім. О. Гончара проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом "Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом", який збирає найкращих молодих науковців з усієї України, які прагнуть зробити свій внесок у дослідження актуальних проблем європейської інтеграції та ефективних механізмів співпраці з європейськими країнами».



: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів