Понад 12 тисяч студентів по всій Україні є користувачами електронних студквитків від Ощадбанку « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Понад 12 тисяч студентів по всій Україні є користувачами електронних студквитків від Ощадбанку
24-09-2015

Оцінити переваги електронного студентського квитка на базі міжнародної платіжної картки Visa від Ощадбанку вже можуть понад 12 тисяч студентів по всій Україні.

Відтак, його користувачами вже є студенти таких провідних навчальних закладів, як Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Донецький навчальний технічний університет, Національний університет «Острозька академія» та інші.

Електронний студентський квиток від Ощадбанку – багатофункціональний картковий продукт на базі Visa Electron. Він поєднує можливості банківської платіжної картки та документа ідентифікації особи.

Квиток є повноцінним платіжним інструментом: студенти можуть розраховуватись за його допомогою в торговельно-сервісній мережі та мережі Інтернет, отримувати грошові перекази, поповнювати банківський рахунок власними коштами, оплачувати товари та послуги, знімати готівку в банкоматах по всьому світу. Безготівкові розрахунки платіжними картками Ощадбанку здійснюються без жодних комісій.

Крім цього, банк надає можливість підключення до сучасних дистанційних каналів обслуговування – SMS-інформування, Web-банкінгу, Mobile-банкінгу. Картки випускаються власним процесинговим центром Ощадбанку, що забезпечує надійний захист персональних даних їх користувачів та безпеку проведення платежів і розрахунків.




Додатково:

Внесено зміни до Порядку надання пільгового проїзду студентам

Роз’яснення щодо використання електронного студентського квитка у якості пільгового проїзного у Київському метрополітені

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів