До 24 вересня для ВНЗ відкрито другий раунд конкурсів навчальної кредитної мобільності в рамках Еразмус+ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
До 24 вересня для ВНЗ відкрито другий раунд конкурсів навчальної кредитної мобільності в рамках Еразмус+
22-07-2015

Відкрито другий раунд конкурсів навчальної кредитної мобільності в рамках Еразмус+

В червні 2015 року Європейський Союз оголосив додатковий (другий) конкурс на організацію навчальних кредитних мобільностей (стажування, навчання, підвищення кваліфікації, викладання) між навчальними закладами країн-членів та країн-партнерів програми Еразмус+.

В рамках оголошеного конкурсу українські вищі навчальні заклади можуть створювати партнерства по обміну студентами та співробітниками з такими країнами-членами програми, як: Австрія, Данія, Франція, Хорватія, Угорщина, колишня республіка Македонія, Мальта, Нідерланди, Словенія, Великобританія (передбачається двосторонній обмін на основі між-інституційних договорів).

Офіційне оголошення конкурсу та зразок аплікаційної форми дивіться за посиланням: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/news/2015/0612-erasmus-call-mobility_en.htm

Брати участь в цьому конкурсі можуть будь-які ВНЗ зазначених країнах-членів програми та країн-партнерів програми незалежно від того, чи брали вони участь в попередньому раунді конкурсів на навчальну мобільність (з кінцевим строком подачі документів 4 березня 2015 року) і незалежно від успішності поданої заявки.


Тривалість проектів – 16 місяців, початок проектів – 1 лютого 2016 року, закінчення проектів – не пізніше 31 травня 2017 року.

Термін подання заявок – до 24 вересня 2015 р.

Запрошуємо вищі навчальні заклади скористатись можливостями організації проектів навчальної мобільності.

Основні кроки: http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/konkursy/kredytna-mobilnist.html

Для створення заявки, сконтактуйте зі своїми партнерами в зазначених країнах-членах програми щодо можливості подання спільної заявки для реалізації міжнародної кредитної мобільності.

Детальна інформація про конкурс та необхідні аплікаційні форми розміщені на веб-сайтах Національних агенцій Еразмус+ у відповідних країнах-членах програми – будь ласка, дивіться таблицю (http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/calls/documents/ka1-international-credit-mobility_en.pdf)

Повний перелік Національних агенцій Еразмус+

http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/national-agencies/index_en.htm

Від проактивності, співпраці відділів міжнародних зв’язків із зацікавленими кафедрами/ факультетами українських закладів з партнерами країн-членів програми, залежить успіх та подальші можливості для ваших колег і студентів отримати індивідуальні гранти на мобільність (http://www.erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/indyvidualni-hranty/kredytna-mobilnist.html).

Наступні конкурси за всіма напрямами Еразмус+ очікуються в жовтні 2015 року. Графік проведення Інформаційних днів Еразмус+ буде оголошено у серпні 2015 р.




Додатково:

«Горизонт 2020»: Проекти Робочих Програм 2016-2017

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів