Мінкультури: 33 випускники Луганської державної академії культури і мистецтв отримали дипломи « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Мінкультури: 33 випускники Луганської державної академії культури і мистецтв отримали дипломи
16-07-2015

У Міністерстві культури відбулася церемонія вручення дипломів про вищу освіту випускникам Луганської державної академії культури і мистецтв.

Дипломи отримали 5 молодших спеціалістів, 20 бакалаврів, 8 спеціалістів і 2 магістрів. 7 випускників отримають дипломи з відзнакою.

«Бажаємо вам реалізувати ваші таланти, ваші здібності, щоб про вас говорили і знали не лише в Україні, але і в світі. Ми доклали максимальних зусиль, щоб ви змогли завершити навчання у такий непростий час для України, і відчувати себе вільними у країні», - сказав заступник Міністра культури – керівник апарату Юрій Зубко.

Загалом у 2015 році в коледжі та Академії успішно завершили навчання та отримали документи про вищу освіту державного зразка 59 осіб. З них дипломів «молодшого спеціаліста» - 29, «бакалаврів» - 20, «спеціалістів» - 8 та «магістрів» - 2. 11 осіб отримають дипломи з відзнакою, що становить 6,5 % від загальної кількості випускників

ДОВІДКОВО: Відповідно до наказу Мінкультури від 10.11.2014 № 966 було здійснено переміщення Луганської державної академії культури і мистецтв до м. Києва, а коледжу Академії – до м. Кремінне Луганської області.
Не зважаючи на відсутність інших державних навчальних закладів, підпорядкованих Мінкультури, та відповідних навчальних і житлових приміщень в підконтрольних українській владі районах Луганської області зусиллями керівництва академії та коледжу, за активної підтримки керівництва Кремінської районної державної адміністрації, Кремінської районної ради, управління культури, національностей та релігій Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, Сєвєродонецького музичного училища імені С. С. Прокоф’єва та Кремінського професійного ліцею 19 січня 2015 року коледж розпочав освітній процес другого півріччя 2014/2015 навчального року.

За сприяння місцевої влади та комунальних підприємств студенти та викладачі коледжу, які виявили бажання продовжувати навчання в освітній системі України, були забезпечені безоплатним проживанням в одному з оздоровчих комплексів.
В Академії навчальні заняття другого семестру розпочалися 23 лютого і проходили на матеріально-технічній та навчально-виробничій базі Київського національного університету культури і мистецтв.






Додатково:

Міністр культури: «Мистецькі навчальні заклади – важливий напрямок освіти» (...Луганській і Донецькій академіям буде надаватися всебічна допомога...)

ДП Інфоресурс: Перелік навчальних закладів державної форми власності, евакуйованих із зони АТО (станом на 19 лютого 2015 року)

МОЗ: Донецький національний медичний університет ім. М. Горького розпочав прийом документів від абітурієнтів

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів