Апостиль на документи про освiту: До уваги випускників ВНЗ-2015! « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Апостиль на документи про освiту: До уваги випускників ВНЗ-2015!
14-07-2015

У зв’язку зі змінами правил оформлення та видачі документів вищі навчальні заклади не встигають вносити інформацію про кожний виданий ними документ в Журнал реєстрації виданих документів про вищу освіту.

Українські освітні документи вносяться до обліку документів про вищу освіту в Єдиній державній електронній базі з питань вищої освіти, яка включає, зокрема, Реєстр документів про вищу освіту. Фізичні і юридичні особи отримують доступ до інформації про документ про вищу освіту, розміщений в Реєстрі документів, для перевірки достовірності документа з дати внесення до журналу реєстрації виданих документів про вищу освіту відомостей про видачу відповідного документа. У зв’язку з цим спеціалісти Центру не мають змоги перевірити документ он-лайн, і змушені здійснювати офіційний запит до навчальної установи, що видала документ. Термін проставлення апостилю зі здійсненням запиту — від 20 робочих днів.

Ви можете надати лист-підтвердження від ВНЗ про видачу освітнього документа від вищого навчального закладу, що видав документ, і отримати можливість терміново здійснити процедуру апостилю. Це тимчасовий захід — через певний час після внесення ВНЗ даних до Реєстру потреба у цьому листі відпаде.

Зразок оформлення листа-підтвердження

Апостиль на документи про освiту: До уваги випускників ВНЗ-2015!


Текст довідки повинен відповідати зразку з урахуванням індивідуальних змін (ПІБ власника, назви кваліфікації, напряму підготовки, установи тощо).


Цей документ надає змогу скоротити терміни проставлення апостилю.

ВАРТІСТЬ І ТЕРМІНИ


При калькуляції Вашого замовлення просимо врахувати:

1 Кожний документ, на якому має бути проставлений штамп апостиля, вважається окремим документом (наприклад: диплом та додаток до диплома).

2 Термін регулярної обробки документів — 40 роб. днів.

3 Обов’язковий платіж за регулярну обробку кожного документа:
держмито для фізичних осіб — 51,00 грн (окрім дистанційної подачі)
держмито для юридичних осіб — 85,00 грн (окрім дистанційної подачі)


4 Держмито в розмірі 51 грн за кожний документ сплачується окремо (окрім дистанційної подачі).

5 Сплата квитанцій (держмито, послуги з термінової обробки документів та інші) здійснюється одразу після подачі документів.

6 Вартість кур’єрської (поштової) пересилки Україною сплачується власником документів.

* – вартість обробки документів додається до вартості дистанційної подачі.
* – терміни отримання апостиля не включають час пересилання.

Апостиль на документи про освiту: До уваги випускників ВНЗ-2015!
Апостиль на документи про освiту: До уваги випускників ВНЗ-2015!
Апостиль на документи про освiту: До уваги випускників ВНЗ-2015!


Термін підготовки перекладу документів становить від 7 до 10 робочих днів.

*Стандартний документ: - пластикові свідоцтва про освіту: сертифікати, атестати та дипломи;

** Нестандартні документи: сертифікати, додатки до атестатів та дипломів, довідки, архівні довідки, академічні довідки, виписки та ін. Ціна формується по кількості символів.

Вартість перекладу документа, кількість сторінок якого перевищує 10, визначається нашими експертами.

УВАГА! Фінальна вартість послуг по перекладу нестандартних документів та іх нотаріального засвідчення формується нашими експертами тільки після отримання документів.

Увага! Пікове сезонне навантаження!


Шановні відвідувачі!

У зв’язку з видачею атестатів і дипломів усіма навчальними закладами країни, протягом червня–липня в нашому Центрі спостерігається збільшення навантаження у 15–20 разів порівняно із середньорічним. Керівництвом і командою Центра вжито всіх можливих заходів для збільшення пропускної здатності прийому документів для проставлення апостиля. Проте нівелювати цей пік, зробити його невідчутним для Вас та гарантувати відсутність черги неможливо.

Якщо Ви маєте змогу, відтермінуйте подачу документів на останній тиждень липня чи на серпень: у цей час ми очікуємо значний спад кількості документів, отже і умови будуть комфортнішими. Якщо такої можливості немає, рекомендуємо прийти на прийом якомога раніше (щоб до 10.00 Ваша заявка була в електронній черзі), а також заздалегідь заповнити на сайті заявку на особисту подачу документів.

Якщо Ви бажаєте уникнути черги, зверніть увагу на такі альтернативні можливості:

- прийом документів у неприймальні дні та години: пн-чт (14.00–17.00), пт (9.30–13.00, 14.00–16.00). Подача документів у неприймальні години зручніша, оскільки черга або відсутня, або значно менша. Така подача буде для Вас трохи дорожчою, але значно комфортнішою.

- дистанційна подача документів через персональний кабінет на нашому сайті www.apostille.in.ua. Це подача без жодного візиту на прийом чи видачу! Вартість такої подачі вища, аніж з візитом, проте Ви економите свій час, а документи надсилаєте і отримуєте кур’єром. Протягом червня–липня швидкість реакції наших спеціалістів на дистанційну заявку – від 1 до 3 робочих днів.

- бронювання дня та часу візиту на нашому сайті. Така можливість доступна після заповнення заявки на особисту подачу. В обраний Вами день і час Ви зможете подати документи у нас в офісі з похибкою не більше, ніж 5 хвилин. Ця опція дуже затребувана, тому якщо Ви не змогли знайти зручний для Вас день і час, відвідайте офіс Центру без бронювання часу, або скористайтеся дистанційною подачею.

Колектив Центру робить все можливе, щоб максимально задовольнити різке збільшення попиту на проставлення апостиля, а також надати альтернативні варіанти для Вашої зручності.

Сподіваємося на Ваше розуміння!




Додатково:

МОН: Абітурієнти зможуть тимчасово подавати документи до ВНЗ без оригіналу диплому бакалавра

МОН: БЕЗКОШТОВНОГО ДОСТУПУ ДЛЯ ВНЗ УКРАЇНИ ДО ЄДЕБО НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО

«ЗІК»: Як заробити мільйон на українській освіті, — розслідування

Інна Совсун: «У нас немає базових показників, на які ставки працюють наші викладачі, яким є реальний стан забезпечення університетів...» (ЄДЕБО)

100 днів МОН, версія 2.0: Імплементація Закону «Про вищу освіту» потребує розробки більше 40 нормативно-правових актів

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів