Випускники СНУ імені Лесі Українки відсвяткували випускний без дипломів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Випускники СНУ імені Лесі Українки відсвяткували випускний без дипломів
3-07-2015

Нещодавно, 30 червня, спеціалісти, магістри та бакалаври філологічного факультету СНУ імені Лесі Українки відсвяткували випускний, але без дипломів.

Завдяки нововведенням зі зміни дизайну головного документа про освіту їх не встигли вчасно надрукувати. Тому велика кількість студентів на Волині поки залишилась без доказів того, що закінчили вищий навчальний заклад.

Волинські студенти по-різному відреагували на ситуацію, яка склалася. Одні з обуренням, адже "вчилися чотири роки, щоб не отримати злощасний папірець". Інші поставилися з розумінням та гумором, "бо тут вже нічого не поробиш, доведеться чекати".

Напередодні випускного декан факультету Юрій Громик на своїй сторінці у Вконтакте висловив сумнів, що до 30 числа буде виготовлено дипломи про вищу освіту чи додатки.

А у середу, 1 липня, він прокоментував ситуацію для вступників на 5 курс: "У зв'язку з відсутністю дипломів про вищу освіту та додатків до них наказом МОН України відтерміновано початок прийому документів від вступників на освітньо-кваліфікаційні рівні спеціаліста й магістра з 6 липня на 10 липня 2015 року.

Отже, тепер прийом документів на ОКР спеціаліста, магістра відбудеться упродовж 10-20 липня, вступні іспити - 21-27 липня.
До 10 липня випускники бакалаврату, сподіваємося, отримають дипломи про вищу освіту й додатки до них європейського зразка,"
- написав він.

Випускниця філологічного факультету Анастасія так прокоментувала ВолиньPost ситуацію з дипломами: "Відстрочка видачі дипломів негативно впливає не лише на планування відпочинку, але й на страх не встигнути подати документи для бакалаврів".






Додатково:

У житомирському університеті випускникам видали “європейські” дипломи з неєвропейськими помилками

1800 випускників Хмельницького національного університету залишили без дипломів

НМУ імені О.О.Богомольця: Маємо повідомити студентську спільноту про те, що є великі ризики щодо вчасного вручення дипломів (ЛИСТ МІНІСТРУ ОСВІТИ ТА НАУКИ УКРАЇНИ ЩОДО ВИДАЧІ ДИПЛОМІВ)

«ТелеграфЪ»: Кременчугские студенты могут вовремя не получить дипломы

Студенти ЧНУ відгуляли випускний без дипломів

«ЗІК»: Як заробити мільйон на українській освіті, — розслідування

МОН: БЕЗКОШТОВНОГО ДОСТУПУ ДЛЯ ВНЗ УКРАЇНИ ДО ЄДЕБО НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО

Інна Совсун: «У нас немає базових показників, на які ставки працюють наші викладачі, яким є реальний стан забезпечення університетів...» (ЄДЕБО)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів