Викладачі ЧНУ ім. Юрія Федьковича розробили стратегію розвитку Чернівецької області « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Викладачі ЧНУ ім. Юрія Федьковича розробили стратегію розвитку Чернівецької області
24-02-2015

Науковці та викладачі економічного факультету Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича розробили проект Стратегії розвитку Чернівецької області на період до 2020 року.

Над розробкою працювали Є. Ткач, С. Ткач, В. Вардеванян, Б. Ковалюк, В. Семенюк, а також В. Козменко, Р. Жебчук, А. Фесюк, О. Малярчук, І.Ткачук, повідомили на офіційному сайті ЧНУ.

Як розповів один із розробників стратегічного плану Євген Ткач, чернівецькі економісти ретельно вивчили досвід у цьому питанні інших областей України: Київської, Львівської, Дніпропетровської, Івано-Франківської – всього проаналізували 17 областей України.


Також позиції стратегії розвитку ретельно обговорені із представниками структурних підрозділів Чернівецької ОДА, РДА, науковцями, студентами, представниками громадськості. Якщо говорити про законодавче підґрунтя, то Стратегія розроблена у відповідності до Указу Президента України №5/2015 Про Стратегію сталого розвитку "Україна - 2020", Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, ретельно опрацювали фахівці і Схеми планування території Чернівецької області та Стратегії економічного та соціального розвитку територій Чернівецької області до 2015 року, ознайомилися з програмами економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2015 рік та галузевими регіональними програмами.

Організаційним та методологічним супроводом Стратегії є проект Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні». При розробці Стратегії здійснено соціально-економічний аналіз та SWOT-аналіз (аналіз сильних сторін, можливостей розвитку, слабких сторін та загроз розвитку), визначено стратегічне Бачення і Місію області, сформовано стратегічні та операційні цілі із відповідними заходами (завданнями), визначено механізми моніторингу та впровадження.




Додатково:

Опубліковано доповідь ОЕСР «The Metropolitan Century»

Ректор НТУУ «КПІ»: Університетська наука є тим резервом, використання якого може сприяти створенню нової моделі економіки України

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів