УЦОЯО: Учням із зони АТО та Криму термін реєстрації для участі в ЗНО продовжено до 20 квітня « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: Учням із зони АТО та Криму термін реєстрації для участі в ЗНО продовжено до 20 квітня
16-02-2015

Інформація для осіб, які проживають або проживали на територіях, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження

Для осіб, які проживають або проживали на окупованій території (Автономна Республіка Крим та місто Севастополь) і територіях, де здійснюється антитерористична операція, термін реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні ПРОДОВЖЕНО до 20 квітня 2015 року.

Особи, які зареєструються з 21 лютого до 20 квітня, братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури під час додаткової сесії (09 червня 2015 року), з інших предметів – під час основної сесії.

Для осіб із указаних територій, які через поважні причини не зможуть взяти участь у додатковій сесії з української мови і літератури 09 червня 2015 року, повторну додаткову сесію з цього предмета буде проведено 27 червня 2015 року.


Порядок дій осіб, які реєструються для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з 21 лютого до 20 квітня 2015 року


1. Увівши реєстраційні дані на сторінці «Реєстрація-2015», сформувати та заповнити реєстраційну картку. В разі надсилання копій реєстраційних документів і фотокарток електронною поштою, наклеювати фотокартки не потрібно.

2. Підготувати необхідні документи, перелік яких указаний в пункті 3 розділу «Реєстрація», а також заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливила участь в основній сесії з цього предмета, а саме: неможливість зареєструватися у період до 20 лютого 2015 року у зв’язку з проживанням у цей період на окупованій території або на території, де відбувається антитерористична операція.

Увага! Особи, які не мали можливості отримати паспорт громадянина України, для реєстрації надають копію свідоцтва про народження.

Якщо особа є учнем (слухачем, студентом) загальноосвітнього, професійно-технічного, вищого навчального закладу, розташованого на території, де органи державної влади здійснюють у повному обсязі свої повноваження, та втратила документ, що посвідчує особу, для реєстрації має надати довідку з навчального закладу з фотокарткою.

3. Не пізніше 20 квітня 2015 року надіслати реєстраційні документи до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти за допомогою поштового зв’язку (в разі можливості) або електронною поштою.

Адреси електронної пошти регіональних центрів оцінювання якості освіти:

- Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти: vintest@ukr.net;

- Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти: rc.dnepr@testportal.com.ua;

- Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти: rc.if@testportal.com.ua;

- Київський регіональний центр оцінювання якості освіти: krczno@ukr.net;

- Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти: lvivtest@gmail.com;

- Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти: rc.odesa@testportal.com.ua;

- Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти:
office@zno-kharkiv.org.ua.

4. Отримати Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційні матеріали.
Учасникам зовнішнього оцінювання, які подали реєстраційні документи за допомогою поштового зв’язку, Сертифікат та інформаційні матеріали будуть надіслані на адресу, вказану в реєстраційній картці.

Учасникам зовнішнього оцінювання, які подали реєстраційні документи за допомогою електронної пошти, скан-копії реєстраційного повідомлення та Сертифіката будуть надіслані на адресу електронної пошти, вказану в реєстраційній картці. Оригінал Сертифіката ці особи отримають у пункті проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури 09 червня 2015 року.

Для кожного учасника зовнішнього оцінювання на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Інформація про відправлення особі Сертифіката та інформаційних матеріалів розміщується на веб-сайті відповідного регіонального центру та, за можливості, надсилається SМS-повідомленням.

Учасник зовнішнього оцінювання може внести зміни до реєстраційних даних шляхом перереєстрації не пізніше 20 квітня 2015 року. Для цього необхідно зазначити зміни в реєстраційній картці, розміщеній на «сторінці реєстрації», повторно роздрукувати контрольно-інформаційний лист і реєстраційну картку та надіслати їх разом із Сертифікатом (для осіб, які отримали його поштою) до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

У разі виникнення запитань звертайтеся за телефоном інформаційної підтримки Українського центру оцінювання якості освіти (044)486-09-62.





Додатково:

УЦОЯО: Як зареєструватись на ЗНО абітурієнтам Донеччини і Луганщини

Ігор Лікарчук: Як будемо визначати результати ЗНО?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів