Працівники ПНТУ ім. Ю. Кондратюка відправили скаргу на керівництво ВНЗ Олександру Турчинову « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Працівники ПНТУ ім. Ю. Кондратюка відправили скаргу на керівництво ВНЗ Олександру Турчинову
21-01-2015

Працівники технічного університету відправили скаргу на керівництво ВНЗ Олександру Турчинову, з’ясувати викладене в ньому, нардеп попросив Міністра освіти та науки

Олександр Турчинов, секретар РНБО, народний депутат звернувся до Міністра освіти та науки України Сергія Квіта з приводу Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка. Причиною звернення стала колективна скарга, яку він отримав від працівників вузу. В ній повідомлялося про зловживання керівництва університету при виконанні посадових обов’язків.

Порушені в скарзі питання Олександр Турчинов попросив Міністра освіти розглянути по суті і поінформувати з даного приводу заявників.

Працівники ПНТУ ім. Ю. Кондратюка відправили скаргу на керівництво ВНЗ Олександру Турчинову

Нагадаймо, що 2 лютого до ПНТУ ім. Ю. Кондратюка приїде комісія з Міністерства освіти та науки України, вона має перевірити ліцензійні умови у навчальному закладі.

Наприкінці минулого року викладачам ВНЗ рекомендували підписати звернення на підтримку ректора, а тих, хто з якихось причин цього не зробив, викликали до першого проректора ПНТУ Богдана Коробка.

Нардеп Юрій Бублик відправляв лист до прокуратури з приводу звільнень дванадцятьох викладачів ВНЗ. В телефонній розмові ми запитали, чи отримував він відповідь на нього. Нардеп відповів, що досі відповіді не було. Також він повідомив, що наступного тижня ініціює зустріч студентів та викладачів університету із Сергієм Квітом. Орієнтовно вона має відбутися 28 січня.

Ілона ЧОРНОГОР, «Полтавщина»




Додатково:

Цьогоріч на 12% зменшилася кількість студентів прийнятих на навчання до ВНЗ Полтавщини

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів