МОЗ: Студенти Донецького та Луганського медичних вузів мають подати заяви на переведення (поновлення) на навчання « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОЗ: Студенти Донецького та Луганського медичних вузів мають подати заяви на переведення (поновлення) на навчання
19-12-2014

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 № 1210-р "Деякі питання організації освітнього процесу у вищих навчальних закладах" (далі – Розпорядження) Міністерство охорони здоров'я України доручає вжити невідкладних організаційних заходів для реалізації прав осіб, які навчалися у Донецькому національному медичному університеті ім. М. Горького та Луганському державному медичному університеті, у порядку, регламентованому цим Розпорядженням.

Для осіб, які будуть переведені (поновлені) на навчання до інших вищих навчальних закладів за державним замовленням, Міністерство охорони здоров'я України згідно з Розпорядженням передбачить відповідні обсяги державного замовлення та фінансування, перерозподіливши їх з Донецького національного медичного університету ім. М. Горького та Луганського державного медичного університету, які на сьогодні продовжують функціонувати за новими юридичними адресами (м. Красний Лиман, вул. Кірова, 27 та м. Рубіжне, вул. Будівельників, 32 відповідно).

Враховуючи викладене, МОЗ України звернулося з відповідним листом до ректорів вищих навчальних закладів та закладів післядипломної освіти МОЗ України з проханням до 22.12.2014 подати до Міністерства охорони здоров'я України інформацію щодо кількості осіб, переведених або поновлених на навчання на місця державного замовлення згідно з Розпорядженням (у розрізі спеціальностей та курсів (років) навчання з обов'язковим наданням інформації з якого вищого навчального закладу переведено або поновлено особу).

Строк подання студентами заяв для переведення (поновлення) до адміністрацій вищих навчальних закладів має бути не пізніше 19 грудня 2014 року.

У разі несвоєчасного подання відповідних заяв особи, які тимчасово допущені до занять відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.08.2014 № 785-р "Деякі питання організації 2014/15 навчального року в навчальних закладах, що розташовані у Донецькій і Луганській областях", мають можливість продовжити навчання у Донецькому національному медичному університеті ім. М. Горького та Луганському державному медичному університеті, розташованими за вказаними новими юридичними адресами, в установленому Розпорядженням порядку.






Додатково:

Перерозподілено обсяг державного замовлення для переведення студентів Донецької та Луганської областей

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів