У ЛНУ імені Івана Франка підписано Угоду про українсько-німецький спільний сертифікаційний курс із «Обчислювальної математики вищого рівня» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У ЛНУ імені Івана Франка підписано Угоду про українсько-німецький спільний сертифікаційний курс із «Обчислювальної математики вищого рівня»
21-08-2014

Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка професор Володимир Мельник та Президент Вюрцбузького університету Юліуса Максиміліана (Німеччина) професор Альфред Форхель 19 серпня 2014 року підписали Угоду про спільний сертифікаційний курс із «Обчислювальної математики вищого рівня».

Оскільки входження до європейського наукового та освітнього простору є головним орієнтиром ЛНУ імені Івана Франка, підписання угоди стало практичним кроком до реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між університетами, який ухвалили 10 квітня цього року.

З цього приводу професор Альфред Форхель відзначив, що розвиток та умови співпраці із Львівським національним університетом імені Івана Франка стали предметом його доповіді у Бундестазі.

Відтак, уже у 2014/2015 навчальному році обидва університети зарахують першу групу студентів (до 50 осіб) на спільний сертифікаційний курс (ССК) для магістрів факультетів механіко-математичного, електроніки і прикладної математики та інформатики. Окрім спеціальних академічних кваліфікацій, ССК є доброю нагодою підвищити міжнародну наукову мобільність наших студентів, що сприятиме підготовці та вихованню конкурентоспроможного на міжнародному рівні майбутнього покоління українських науковців. За умови успішної участі у ССК з «Обчислювальної математики вищого рівня» та виконання усіх вимог курсу обидва університети видаватимуть сертифікати.

Після успішного завершення навчання Вюрцбурзький університет пропонуватиме PhDстипендії для найкращих студентів та сприятиме із працевлаштуванням у транснаціональних компаніях, що у свою чергу забезпечить можливість кар’єрного росту у професійному середовищі Німеччини чи інших європейських країнах.

Зауважимо, що підписанню угоди передувала зустріч ректорів університетів професора Володимира Мельника та професора Альфреда Форхеля за участі проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Марії Зубрицької, декана факультету електроніки професора Ігоря Половинко та професора кафедри геометрії і типології механіко-математичного факультету Тараса Банаха, на якій узгодили умови договору та інші практичні питання реалізації спільного сертифікаційного курсу.








Додатково:

У Франковому університеті відбулася церемонія вручення сертифікатів з «Паралельного вивчення німецького права»

СумДУ успішно пройшов престижний міжнародний аудит QS STARS

На навколоземну космічну орбіту виведено наносупутник створений в КПІ

У ЧНУ імені Юрія Федьковича встановлено унікальний атомно-силовий мікроскоп

Міністр освіти: «Відповідальність за якість освіти ми покладемо на університети»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів