Уже наприкінці серпня кожен вчитель зможе перевірити роботу електронного порталу для вибору підручників « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Уже наприкінці серпня кожен вчитель зможе перевірити роботу електронного порталу для вибору підручників
24-07-2014

23 липня в МОН книговидавці та експерти разом із заступником Міністра освіти і науки Павлом Полянським обговорили роботу електронного порталу, який надасть змогу вчителям самостійно обирати підручники для навчання.



Йшлося про те, у який спосіб забезпечити максимально високу якість підручників і прозорий процес їхнього вибору, де ключова роль належатиме педагогові. Відповідно, одним із головних принципів електронного порталу є максимально спрощена процедура замовлення підручника.

Перш за все, усі відвідувачі порталу зможуть переглядати електронні версії підручників безпосередньо на сайті. Книжку можна буде завантажити. Це дозволить вчителям ознайомитися зі змістом усіх підручників, розміщених на порталі, та обрати один із них для наступного навчального року. Опісля кожна школа повинна буде зареєструватися на порталі та замовити підручники, які обрали її вчителі, у необхідній кількості.

Разом із замовленням школа автоматично отримує доступ до електронних версій обраних підручників.

До 15 серпня мають бути підготовлені інструкції для користування порталом.

А перевірити його роботу в тестовому режимі педагоги зможуть вже наприкінці серпня. Окрім того, разом із МОН робоча група продовжує роботу над проектом положення про відбір підручників (4-х і 7-х класів) для порталу та над технічними вимогами до процедури веб-замовлення.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів