МОЗ: Понад двісті студентів Кримського медуніверситету переведено до медичних вузів України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОЗ: Понад двісті студентів Кримського медуніверситету переведено до медичних вузів України
16-04-2014

До вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів уже переведено 217 студентів з Кримського державного медичного університету імені С.І. Георгієвського.

З них понад дві третини (170) навчаються за державним замовленням.

Переважно студенти переводяться до Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Запорізького державного медичного університету та Одеського національного медичного університету.

Серед тих, хто виявив бажання залишити кримський вуз, є як вихідці з материкової України, так і кримчани, зокрема кримські татари, які бажають одержати українські дипломи державного зразка.

Вищі медичні навчальні заклади невідкладно вирішують усі питання, що виникають у процесі переведення та приділяють студентам максимум уваги.

Приємно відзначити значну роль у цій роботі студентського самоврядування. Активно працюють «гарячі» телефони МОН та МОЗ України, що дозволяє оперативно забезпечувати студентів та їхніх батьків необхідною інформацією та допомогою. На «гарячі» лінії уже надійшло понад 700 звернень з питань переведення.

Також розпочався процес переведення до інших вищих навчальних закладів МОЗ України лікарів-інтернів, які проходили очні цикли підготовки на факультеті післядипломної освіти Кримського державного медичного університету.

На сайті Центру тестування МОЗ України розміщено роз’яснення щодо порядку складання студентами Кримського медуніверситету ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок». Для них в українських медичних вишах розроблено індивідуальні графіки навчання з метою якнайшвидшої ліквідації академічної різниці.

Міністр охорони здоров’я України Олег Мусій особисто звернувся до ректорату Кримського медуніверситету щодо необхідності видачі українських дипломів всім бажаючим студентам, які у поточному році закінчують виш.

МОЗ України і надалі буде здійснювати постійний моніторинг процесу переведення до медичних вузів України студентів з АР Крим з метою їх підтримки та оперативного вирішення проблемних питань. Відповідні доручення міністерства отримали усі вищі медичні та фармацевтичні навчальні заклади, медичні коледжі та училища.





Додатково:

ТОП-5 питань, які цікавлять кримських абітурієнтів, а також батьків кримських школярів і дошкільнят

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів