Складено список найбільш престижних професій у світі « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Складено список найбільш престижних професій у світі
17-08-2013

Кожен фахівець мріє стати більш затребуваним в найближчому майбутньому, щоб мати можливість розвиватися і збільшувати свої заробітки.



Але як вгадати, в яку сферу слід піти зараз, щоб забезпечити собі безбідне майбутнє? У цьому вам допоможе список найбільш престижних професій у світі, які будуть на гребені хвилі через кілька років.


Найпрестижніші професії в світі:



Нанотехнологи

Нанотехнологіям сьогодні приписують особливо важливу роль у розвитку ключових галузей ринку. У більшості розвинених країн цей напрямок очолює списки актуальних державних програм, на які робиться основна ставка. Тому можна припустити, що вже в самому найближчому майбутньому фахівці-нанотехнологи стануть більш затребуваними.

IT-фахівці

Друга за значимістю та швидкості розвитку галузь, що забезпечує функціонал майже всіх процесів у сучасному світі. Сьогодні ми не уявляємо собі життя без інформаційних та комп'ютерних технологій, популярність яких тільки зростає. Програмісти, розробники, веб-дизайнери стануть ще більш затребуваними.

Біотехнологи

Біотехнології приписують майбутнє в харчової, сільськогосподарської галузі, а так само галузі охорони здоров'я. Генна інженерія, мікробіологія, мікроклональне розмноження рослин є головними інструментами у створенні нових джерел живлення, а так само боротьби з різноманітними хворобами.

Екологи

Проблеми з забрудненням навколишнього середовища набирають все більших обертів, тому зовсім не дивно, що вже сьогодні професія еколога вважається престижною. А через кілька років професіонали в цій галузі будуть заробляти ще більше.

Маркетологи

З такою перенасиченістю ринку послуг і товарів ніяк не можна обійтися без маркетологів, в обов'язки яких входить передбачати потреби споживачів і створювати продукти та послуги, що максимально піходять під них.

Фахівці в області сервісу

Не дивлячись на зростаючу потребу наших громадян у якісному наданні послуг, Україна все ще відстає від європейського рівня сервісу. Саме тому фахівці цієї галузі вже сьогодні «на вагу золота».

Як видно зі списку, найпрестижніші професії в світі належать до сфери пошуку і розвитку нових можливостей і продуктів, а так само більш ретельному аналізу потреб нас з вами.






Додатково:

Реальная ситуация на рынке труда в Украине

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів