Володар 600 балів із ЗНО хоче стати економістом в Україні й обирає між КНУ, КПІ та Могилянкою « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Володар 600 балів із ЗНО хоче стати економістом в Україні й обирає між КНУ, КПІ та Могилянкою
22-07-2013

Вадим Слободян з трьох предметів ЗНО набрав найвищу кількість балів.



У нього та ще п’ятьох українців на триста двадцяти тисяч цьогорічних випускників - найвищі показники з української мови та літератури, історії України, географії.

«Перше повідомлення прийшло з регіонального центру. Нас повідомили про те, що наш учень удостоївся цих двохсот балів з трьох предметів. Для нас це особлива радість, бо це наш дарунок до двадцятиріччя школи», - каже заступник директора школи № 25 Світлана Якимів.

Такий результат – наслідок наполегливої праці. Перемога хлопця заслужена, запевняють педагоги. Вадим – найкращий учень школи та постійний призер всеукраїнських олімпіад.

«Він вчився не на оцінку, а на знання. Це була така його риса характеру. Якщо там щось недовчив, то, зрозуміло, що на наступний раз він вивчить обов’язково», - каже класний керівник школи №25 Святослава Бойчук.

У житті Вадим вихований, комунікабельний, ввічливий та скромний хлопець. Його уподобання: музика, історія та спорт. Любить читати книжки і бачить себе економістом. Його мрія – працювати на благо України і допомагати своєму народові.

«Хотів би стати економістом в Україні. Працювати для своєї держави – оце і є моєю мрією. Хотілось би стати успішною людиною, яка б могла допомогти своїй країні, своєму народові», - говорить учень, який продемонстрував найвищі результати ЗНО, Вадим Слободян.

У своєму вихованці вчителі бачать представника майбутньої політичної еліти. Вадиму притаманні велика працездатність, порядність та бажання постійно вчитися.

«Хочу повторити слова відомого політика ХХ століття В’ячеслава Липинського, який говорив, що всі негаразди у нас і в нашій політиці через відсутність національно орієнтованої патріотичної еліти. Я думаю, що Вадим якраз такою елітою у нас стане», - зазначає вчитель історії школи № 25 Наталя Тиханська.

Рекордсмен ЗНО подав документи до кількох столичних вишів: Київської політехніки, Могилянки, але найбільше хотів би навчатися в університеті імені Шевченка. Гордість школи ділиться секретом успіху – щоденно вчитися і наполегливо йти до своєї мети. І чим би не займатися – робити все з Богом у серці. Тоді результат буде найкращий.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів