Академія адвокатури України - учасник міжнародного конгресу з охороноздоровчого права країн СНД та Східної Європи « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Академія адвокатури України - учасник міжнародного конгресу з охороноздоровчого права країн СНД та Східної Європи
20-11-2012

7-9 листопада 2012 р. у Москві відбувся Міжнародний конгрес з охороноздоровчого права країн СНД та Східної Європи.

Організаторами Конгресу виступили Федеральний союз адвокатів Росії, Національна медична палата Росії, Юридичний факультет Московського державного університету ім. М.В.Ломоносова, Московська державна юридична академія ім. О.О.Кутафіна, Російський новий університет та інші установи і організації.

Одним із вищих навчальних закладів, за сприяння яких був проведений Конгрес, стала Академія адвокатури України.

Підтримку у проведенні Конгресу надала Всесвітня асоціація медичного права.

Захід гостинно вітали у своїх стінах Інтелектуальний центр – Фундаментальна бібліотека МДУ ім. М.В.Ломоносова та НДІ невідкладної дитячої хірургії і травматології Департаменту охорони здоров’я м. Москви, який очолює проф. Леонід Рошаль.

У роботі заходу взяли участь фахівці з Російської Федерації, України, Грузії, Казахстану, Латвії, Польщі, Чехії, Німеччини, Ізраїлю, Бразилії, Австралії.

Президентом Конгресу був Юрій Сергееєв, чл.-корр. РАМН, д.м.н., професор, завідувач кафедрою медичного права Першого МДМУ ім. І.М.Сєченова, з яким тривалий час співробітничає Академія адвокатури України

Директор Інституту медичного і фармацевтичного права та біоетики Академії адвокатури України, к.ю.н. Радмила Гревцова стала співмодератором пленарного засідання, яке відбулося в МДУ ім. М.В.Ломоносова, та виступила на ньому з однією із ключових доповідей на тему «Розвиток охороноздоровчого права України: досвід України у європейському контексті».

Вона також взяла участь у майстер-класі Освітнього комітету Всесвітньої асоціації медичного права «Освіта і підвищення кваліфікації у галузі охороноздоровчого права: національна та міжнародна перспектива» і співмодерувала секцію, присвячену цій проблематиці. На секції Р.Гревцова розповіла про досвід Академії адвокатури України щодо викладання та підвищення кваліфікації з медико-правових дисциплін.

На заході також розглядали питання стандартизації надання правової допомоги у сфері охорони здоров’я, правові аспекти забезпечення якості медичної допомоги, способи урегулювання спорів, що виникають у зв’язку з її наданням, тощо.

Конгрес надав чудову можливість учасникам обмінятися думками і досвідом та визначити напрями подальшої роботи.



Додатково:


У підготовці майбутніх медиків найбільш фаховими було визнано три вищих навчальних заклади

Каждый учёный получит уникальный идентификатор в ORCID

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів