Одеський університет став єдиним в Україні вузом-партнером нового проекту «Erasmus Mundus: Мобільність для інновацій і розвитку» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Одеський університет став єдиним в Україні вузом-партнером нового проекту «Erasmus Mundus: Мобільність для інновацій і розвитку»
9-11-2012

Одеський університет став єдиним в Україні вузом-партнером нового проекту «Erasmus Mundus: Мобільність для інновацій і розвитку». Про це повідомив ректор ОНУ імені І.І. Мечникова професор Ігор Коваль. У рамках проекту стажування у провідних вузах Європи зможуть пройти до 150 студентів та викладачів з України.

«У нових програмах, як і у всіх проектах Erasmus Mundus в Україні, можуть брати участь всі студенти країни, – повідомив проректор по міжнародним зв’язкам ОНУ Сергій Скороход. – Але кандидат з інших університетів можуть розраховувати лише на четверту частину місць, а студенти вузів-партнерів – на три чверті».

«Наші успіхи в міжнародних програмах дуже важливі для університету, і, з нашого кута зору, дають імпульс для розвитку вищої освіти у всьому регіоні, – відзначив ректор ОНУ імені І.І. Мечникова професор Ігор Коваль. – По завершенні стажування, студенти, аспіранти і викладачі мають повернутися в Україну для завершення навчання, дисертаційних робіт, створення нових проектів на благо держави».

Сьогодні ОНУ – єдиний вуз Одеси, який бере участь одночасно у чотирьох міжнародних програмах студентської мобільності, які фінансуються Євросоюзом.

Зараз в Європі проходять стажування дев’ять студентів і аспірантів ОНУ.

Дізнатися детальніше про участь в проектах та зареєструватися можна онлайн, за допомогою сайтів www.utu.fi/mid чи www.utu.fi/bmu-mid.

Прес-служба ОНУ імені І.І. Мечникова





Додатково:

СумДУ в програмі ТЕМПУС є учасником 6 проектів-переможців, що є найвищим показником серед ВНЗ України

Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова було прийнято до International Association of University

Ректор БДПУ Вікторія Зарва прийнята до International Association of University Presidents

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів