У МОНмолодьспорту обговорили питання оцінювання діяльності ВНЗ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У МОНмолодьспорту обговорили питання оцінювання діяльності ВНЗ
24-10-2012

22 жовтня 2012 року відбулося засідання робочої групи з доопрацювання критеріїв оцінювання діяльності вищих навчальних закладів

Члени робочої групи обговорили існуючу ситуацію у системі моніторингу якості національної освіти та її застосування для оцінювання результативності діяльності навчальних закладів та системи освіти в цілому.

Окрім того, взято до уваги позицію керівництва МОНмолодьспорту стосовно того, що критерії оцінювання результатів діяльності вищих навчальних закладів мають базуватися на вже розроблених та апробованих показниках, які використовуються для проведення рейтингового оцінювання діяльності ВНЗ. Також запропоновано їх доопрацювати з метою вдосконалення та розробити критерії для оцінювання діяльності вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації.

З метою удосконалення системи збору і обробки інформації та забезпечення об’єктивності показників діяльності вищих навчальних закладів, які використовуватимуться у якості критеріїв, запропоновано використання даних Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Також обговорено як основні принципи та напрями доопрацювання критеріїв, так і конкретні пропозиції щодо вдосконалення та використання існуючих показників.

Проекти відповідних документів будуть розміщені для громадського обговорення на офіційних веб-сайтах Міністерства освіти і науки, молоді та спорту і Державної інспекції навчальних закладів.



Додатково:

Українські стандарти вищої освіти не оприлюднені для широкого загалу навіть на сайті Міносвіти...

МОН: безкоштовного доступу для ВНЗ України до ЄДЕБО не передбачено

На прошедшей XIX конференции министров образования стран СНГ предложено сформировать независимое агентство по рейтингам вузов стран Содружества

Рейтинг «Белая ворона», или Как руководство Министерства образования стимулирует повышение качества высшего образования

Експерти не бачать прогресу в реформуванні освіти

Ректор УжНУ після виведення університету з фінансової кризи пообіцяв запровадити заходи із стимулювання наукової роботи

Польща в рамках реформування системи вищої освіти закріпила новий принцип фінансування університетів, який сприяє мотивації і студентів, і науковців.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів