Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX)
7-09-2012

Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) - це програма для учнів загальноосвітніх шкіл десяти країн співдружності незалежних держав (СНД) - Євразії, яка фінансується урядом Сполучених Штатів.

Програма надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до Сполучених Штатів, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати у американській приймаючій родині.


FLEX був заснований у 1992 році, як основна програма Євразійської Шкільної Ініціативи Акту на Підтримку Свободи. Програма фінансується Державним Департаментом Сполучених Штатів.

Програма була створена завдяки переконанню сенатора Біла Бредлі у тому, що найкращим шляхом для забезпечення довготривалого миру та взаєморозуміння між Сполученими Штатами та країнами Євразії є надання можливості молоді із цих країн особисто пізнавати Америку та американців.

Основною метою FLEX є покращення взаєморозуміння між країнами та надання можливості молоді з Євразії спостерігати за американським державним устроєм та бути його частиною. З початку існування програми у 1993 році, більш ніж 17.000 молодих людей з Євразії взяли участь у FLEX і повернулися до своїх країн сповнені нового ентузіазму, бажання допомагати іншим та ділитися своїм набутим досвідом та знаннями для покращення життя у своїх громадах та країнах.

В Україні FLEX працює з 1993 року. Щороку близько 300 фіналістів їдуть до Сполучених Штатів. Конкурс проводиться організацією Американські Ради з міжнародної освіти за підтримки Міністерства Освіти України.

Найпопулярніша англомовна газета України, Kyiv Post, опублікувала статтю про програму FLEX. Ви можете переглянути її за цим посиланням:

http://www.kyivpost.com/news/nation/detail/112409/

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів