Відкрито реєстрацію для участі у 7-му Європейському Форумі по забезпеченню якості освіти (EQAF) « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Відкрито реєстрацію для участі у 7-му Європейському Форумі по забезпеченню якості освіти (EQAF)
7-07-2012

Відкрито реєстрацію для участі у 7-му Європейському Форумі по забезпеченню якості у Таллінні, Естонія (22-24 листопада 2012)

Наразі відкрито реєстрацію для часті у 7-му Європейському Форумі по забезпеченню якості (EQAF) під назвою «Яких переваг додає забезпечення якості освіти?» , що проходитиме з 22 по 24 листопада у Талліннському університеті в Естонії.

EQAF надає унікальну можливість для спільнот, що працюють у галузі вищої освіти та забезпеченні якості здійснювати моніторинг, формувати та передбачати розвиток цієї сфері.

Основною метою форуму є сприяння діалогу по забезпеченню якості, який, об’єднуючи міжнародну спільноту, сприяє розвитку справжньої європейської дискусії по забезпеченню якості у вищій освіті та допомагає визначенню європейського розуміння проблеми забезпечення якості а також для досягнення загальноєвропейського розуміння якості за допомогою дискусій і ділового спілкування між різними групами зацікавлених сторін.

Шляхом поєднання пленарних та паралельних сесій, у 2012 році EQAF буде поєднувати практичні та науково-дослідницькі дискусії, яка відбуватимуться у ході сесій та семінарів, що супроводжуватимуться презентаціями поточних досягнень у сфері розвитку забезпечення якості.

Цьогорічний захід буде спрямовано на вивчення зовнішніх та внутрішніх впливів на політику вищих навчальних закладів та інституційних реалій щодо забезпеченні якості.

Виходячи із цього контексту сесії будуть спрямовані на обговорення таких питань, як зовнішнє оцінювання та організаційне забезпечення подальшої діяльності, взаємозв’язок між забезпеченням якості, педагогічними підходами та навчанням студентів, якості інституційних цілей на напрямів, забезпечення якості прийняття обґрунтованих рішень та роль забезпечення якості в умовах глобалізації вищої освіти.

Форум буде цікавим для ректорів та проректорів, що відповідають за контроль якості, співробітників, що відповідають за контроль якості у вищих навчальних закладах, студентів, співробітників агенцій по забезпеченню якості і дослідників, що працюють в сфері вищої освіти та забезпечення якості освіти.

Європейський форум із забезпечення якості організований спільно із Європейською асоціацією щодо забезпечення якості вищої освіти (ENQA), Європейським студентським союзом (ESU), Європейською асоцією університетів (EUA) та Європейською асоціацією вищих навчальних закладів (EURASHE).

Для того, щоб отримати більше інформації та для реєстрації прохання відвідати веб сторінку форуму.

Дзвінки приймаються до 31 липня 2012.




European Uneversity Association
July, 2012


Переклад: Михайленко Ігор /Оксана Бурдик
для euroosvita.net




Додатково:

Болонський процес та визнання професійних кваліфікацій

European Uneversity Association запускает интерактивный инструмент для предоставления полных данных об университетской автономии в Европе

Агенція із забезпечення якості вищої освіти QAA робить ставку на залучення студентів

"Європейський досвід для створення ефективної системи контролю та оцінки якості вищої освіти в Україні". Аналітична записка


Вища освіта потребує революційних змін

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів