Урядом прийнято рішення щодо перейменування Волинського національного університету імені Лесі Українки у Східноєвропейський « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Урядом прийнято рішення щодо перейменування Волинського національного університету імені Лесі Українки у Східноєвропейський
6-07-2012

4 липня 2012 року на засіданні Кабінету Міністрів України схвалено розпорядження «Про перейменування Волинського національного університету імені Лесі Українки».

За пропозицією Міністерства освіти і науки, молоді та спорту і Волинської обласної державної адміністрації, Волинський національний університет імені Лесі Українки буде перейменовано у Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки.

Витрати, пов’язані з перейменуванням зазначеного ВНЗ, здійснюватимуться в межах коштів державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту для підготовки кадрів.

Студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки продовжуватимуть навчання у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Розпорядження набере чинності одночасно з Указом Президента України щодо збереження за перейменованим університетом статусу національного.

Збереження статусу національного за Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки, що утворюється у зв’язку з перейменуванням Волинського національного університету імені Лесі Українки, розширить профільну підготовку висококваліфікованих фахівців, забезпечить доступність здобуття якісної освіти протягом життя та подальше утвердження її національного характеру, прискорить процес входження України до європейського та світового освітнього простору.



Додатково:

Створено Міжнародну раду з розвитку Києво-Могилянської академії

В УжНУ створено новий дорадчий орган — Сенат старійшин

Київскі ВНЗ підписали МЕМОРАНДУМ про взаємодію та співпрацю

ВНЗ України в міжнародних асоціаціях університетів

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів