НТУУ "КПІ" готується до "КРІ-ОPEN 2012" - олімпіади з програмування « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
НТУУ "КПІ" готується до "КРІ-ОPEN 2012" - олімпіади з програмування
22-06-2012

З 7 по 14 липня в НТУУ "КПІ" відбудеться Сьома відкрита міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С.О.Лебедєва та В.М.Глушкова "КРІ-ОPEN 2012".

"КРІ-ОPEN" – найбільший в Україні і один з найбільших у Європі та світі очний турнір молодих програмістів. Проводиться в НТУУ "КПІ" з 2006 року за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Кібернетичного центру Національної академії наук України.

Олімпіада проводиться за оригінальними правилами, гармонізованими з міжнародними. Її метою є створення умов для підвищення рівня підготовки студентів з програмування, сприяння розвиткові інформаційних технологій в Україні, розвиток міжуніверситетських зв'язків та налагодження особистих контактів студентської молоді, яка здобуває освіту в галузі ІТ.

За результатами змагань буде визначено команду-абсолютного переможця олімпіади, дві команди поділять друге місце і три – третє.

Команди-переможці отримають призи від спонсорів, причому цього року призовий фонд олімпіади вдвічі перевищує торішній.

Спонсорами "КРІ-ОPEN 2012" виступають відомі в усьому світі компанії "Inline Group Захід", "Sea Sonic Electronics", "Schneider Electric", "SoftElegance", "OCZ Technology", "WebMoney Transfer" та інші.


Будь-ласка, зверніть вашу увагу, що в межах «KPI-Open» окрім власне Олімпіади проходять ще й інші події. А саме - власні проекти наших спонсорів та партнерів. На даний момент заплановано два проекти:

- Курси в Енергетичному Університеті від Schneider Electric;
- Конкурс практичних завдань з програмування від SoftElegance.

Приєднуйтесь та отримайте шанс виграти чудові призи, або навіть знайти добру роботу у великій компанії, яка динамічно розвивається.

Сайт міжнародної відкритої студентської олімпіади з програмування ім. С.О. Лєбєдєва та В.М. Глушкова «KPI-ОРЕN»




Додатково:

Інформацію про 10 кращих ВНЗ України в рейтингу «Топ-200 Україна» представлено на сайті IREG Observatory

В НТУУ «КПІ» відкрито доступ до освітніх ресурсів МДТУ ім. М.Е.Баумана

Какие вузы в Киеве дают зарубежный диплом

В НТУУ «КПІ» відбувся семінар, присвячений початку реалізації в Україні нової програми Українського науково-технологічного центру «Ініціатива «Наука для бізнесу»

Ректори ВНЗ Київського регіону обговорили в КПІ пропозиції щодо змін і доповнень до проекту Закону України «Про вищу освіту»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів