МОН: безкоштовного доступу для ВНЗ України до ЄДЕБО не передбачено « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОН: безкоштовного доступу для ВНЗ України до ЄДЕБО не передбачено
8-05-2012

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ


від 04.05.2012р. №1/9-331

Керівникам вищих навчальних
закладів І - IV рівнів акредитації


Щодо вартості послуг з організації
та підтримання доступу до Єдиної державної
електронної бази з питань освіти


Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, згідно Положення про Єдину державну електронну базу з питань освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 р. № 752, -держатель (володілець) Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі - Єдина база) - повідомляє, що ДП «Інфоресурс» - Адміністратор (розпорядник) Єдиної бази - надає послуги з організації та підтримання доступу до Єдиної бази.

У 2012 році вартість разової послуги з підключення вищого навчального закладу до Єдиної бази, під час якої забезпечується доступ одного робочого місця до Єдиної бази, становить 744,00 гривні. При потребі навчального закладу у додаткових робочих місцях доступу до Єдиної бази, відповідне підключення здійснюється за 477,12 гривень за кожне додаткове робоче місце.

Одночасно зазначаємо, що вищий навчальний заклад має можливість підключити власну систему (програмний засіб) через програмний інтерфейс доступу до Єдиної бази за умови, що використання такої системи (програмного засобу) погоджено з Адміністратором (розпорядником) Єдиної бази.
Вартість зазначеної послуги у 2012 році становить 9 297,12 гривень.

Навчальні заклади, що підключились до Єдиної бази сплачують щоквартальну плату за послуги з підтримання доступу до Єдиної бази, у розмірі, що протягом 2012 року встановлюється залежно від фактичної кількості студентів, що навчались у навчальному закладі станом на 1 жовтня 2011 року (за даними державного статистичного спостереження № 2-Зик «Звіт вищого навчального закладу на початок навчального року», затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 14.07.2010 № 276) з розрахунку 0,36 гривень за 1 (одного) студента.

Кошти за послуги з організації та підтримання доступу до Єдиної бази навчальні заклади сплачують на поточний рахунок ДП «Інфоресурс» на підставі укладених договорів та Актів здачі-приймання робіт (надання послуг).

Перший заступник Міністра
Є.М.Суліма



Додатково:

Інна Совсун: «У нас немає базових показників, на які ставки працюють наші викладачі, яким є реальний стан забезпечення університетів...»

«ЗІК»: Як заробити мільйон на українській освіті, — розслідування

Навіщо Табачнику персональні дані громадян?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів