Попри збільшення випускників, держзамовлення зменшують « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Попри збільшення випускників, держзамовлення зменшують
26-04-2012

Попри те, що цього року на третину збільшується кількість випускників шкіл, порівняно з 2011 роком, обсяги державного замовлення планують скоротити на 10%.



Про це на нараді з питань організації вступної компанії 2012 року, яка відбулася 23 квітня у НУ «Львівська політехніка», повідомила головний спеціаліст департаменту вищої освіти Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України Алла Рибалко.

За її словами, цього року збільшилася кількість закладів освіти, підпорядкована Міністерству освіти, які були передані від інших міністерств. Тому загалом відсоток державного замовлення буде збільшено за рахунок цих вишів. Але зараз на погодженні у Мінфіні є постанова про державне замовлення, де зберігаються цифри попереднього року. «Тобто, фактично, державне замовлення може бути зменшено на 10%, порівняно з минулим роком. На жаль, в абсолютних цифрах, це великий показник», – каже Алла Рибалко.

Вона нагадала, що в 2011 році на 42% було менше випускників 11 класу, в цьому році їх кількість буде збільшено десь на третину, натомість обсяги держзамовлення будуть зменшені. «Але це ще орієнтовні показники», – додала чиновниця.




Додатково:


Про затвердження Умов прийому до вищих навчальних закладів України

Сергій Квіт: «Держава показує, що їй не потрібні фахівці»

Вступ до вишів перетворюється на змагання гаманців?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів