15 березня старуватиме Всеукраїнський конкурс "Ерудит" « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
15 березня старуватиме Всеукраїнський конкурс "Ерудит"
1-03-2012

23 лютого 2012 року у приміщенні Центрального правління Українського товариства глухих відбулося засідання організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу "Ерудит" для учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей глухих та зі зниженим слухом, який проводиться щорічно з метою, виявлення рівня їх загальноосвітньої підготовки, стимулювання до подальшого навчання, а також соціалізації та інтеграції дітей з особливими освітніми потребами у соціальне середовище.

У засіданні взяли участь члени організаційного комітету до складу якого входять представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (МОНМС), Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Українського товариства глухих, науковці Інституту спеціальної педагогіки Національної академії педагогічних наук України, практичні працівники.

Учасниками засідання обговорено програму, організаційні питання проведення конкурсу, змістове наповнення конкурсних завдань, а також порядок оцінювання робіт та нагородження переможців. Крім того, обговорено пропозиції щодо удосконалення організаційно-змістового забезпечення конкурсу, починаючи з 2013 року.

Всеукраїнський Конкурс "Ерудит" відбудеться 15 березня 2012 року о 10:00 у приміщенні Культурного центру Українського товариства глухих (Київ, вул.Курська, 6).


Додатково:



Сотни тысяч детей с инвалидностью в Центральной и Восточной Европе и СНГ не имеют возможности посещать общеобразовательные школы

Конвенция о правах инвалидов

Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах

Семейное образование может частично заменить школьное

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів