Вузи оприлюднили правила прийому абітурієнтів у 2012 році « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Вузи оприлюднили правила прийому абітурієнтів у 2012 році
18-12-2011

Більшість вищих навчальних закладів країни оприлюднили власні правила прийому, за якими відбуватиметься вступна кампанія до кожного навчального закладу.


Оприлюднення умов прийому до вищих навчальних закладів відбувається з метою створення умов для ознайомлення вступників з особливостями проведення вступної кампанії до кожного вузу в 2012 році.

Правила прийому до кожного вузу містять основні параметри проведення вступної кампанії до навчального закладу, в тому числі перелік конкурсних предметів та кількість балів ЗНО, що необхідні для вступу на кожний напрям підготовки.

Необхідно зазначити, що всі правила прийому вузів були погоджені Міністерством освіти наприкінці листопада. Враховуючи це, відомство просило вузи оприлюднити правила прийому на офіційних web-сайтах та інформаційних стендах приймальних комісій не пізніше 9 грудня 2011 року.

Станом на 15 грудня більше 80% вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації виконали вимоги нормативних актів щодо оприлюднення правил прийому на власних сайтах.

З умовами прийому до вищих навчальних закладів можна ознайомитися у розділі Умови вступу до ВНЗ.

Нагадаємо, що приймальні комісії вузів розпочнуть прийом документів від абітурієнтів 2 липня, цьому передуватиме проведення зовнішнього незалежного оцінювання досягнень випускників шкіл.

У відповідності з календарним планом проведення ЗНО-2012, тестування абітурієнтів розпочнеться 15 травня. Реєстрація на участь у ЗНО здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти у період з 1 січня до 20 лютого.



Додатково:


- Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2012 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів