Підготовка до ЗНО у Київському політехнічному інституті « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Підготовка до ЗНО у Київському політехнічному інституті
6-12-2011

Заочна фізико–математична школа (ЗФМШ) факультету довузівської підготовки Київського політехнічного інституту проводить цілеспрямовану довузівську підготовку і підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).


ЗФМШ запрошує учнів 9-х, 10-х, 11-х класів, студентів технікумів, професійно-технічних училищ та випускників шкіл.

Підготовка проводиться за такими предметами: математика (алгебра, геометрія і початки математичного аналізу), фізика, українська мова та література. Також, надаються консультаційні заняття з англійської мови.

Заняття проводяться за ефективною методикою, яка в короткий термін з’ясовує та усуває прогалини в підготовці абітурієнта. Учні навчаються долати замасковані пастки конкурсних іспитів.

Система навчальних контрольних робіт сприяє формуванню стійких технічних навичок та раціонального алгоритму дій. Усі учні забезпечуються методичною літературою та вичерпними довідниками з конкурсних дисциплін.

Навчання в ЗФМШ дасть якісну базову підготовку для вступу до будь-якого технічного вузу України і успішного навчання в ньому.

За результатами довузівської підготовки, абітурієнти отримують пільги, передбачені правилами прийому до КПІ, а саме 20 додаткових балів до конкурсного бала при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності НТУУ "КПІ".

Отримати якісну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в онлайн-режимі за допомогою нових тестів ЗНО 2012 року, використовуючи новітню методику підготовки до тестування можливу тільки тут.


Додатково:

Затверджено Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Какие вузы в Киеве дают зарубежный диплом

Студенты КПИ отстояли своего ректора

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів