Житлові будинки (гуртожитки) « Гарвардський універститет « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Гарвардський універститет
Житлові будинки (гуртожитки)
5-12-2008

Дев'ять Будинків розташовані на південь від «Harvard Yard» біля комерційного району «Harvard Square» на березі річки Charles River. Комплекс відомий як «River Houses». До нього входять будинки:

- «Adams House» - названий на честь декількох випускників з таким прізвищем, включаючи Президента США John Adams;
- «Dunster House» - названий на честь першого Президента Гарварда Henry Dunster;
- «Eliot House» - названий на честь Президента Гарварда Charles William Eliot;
- «Kirkland House» - названий на честь Президента Гарварда John Thornton Kirkland;
- «Leverett House» - названий на честь Президента Гарварда John Leverett;
- «Lowell House» - названий на честь родини Lowell (але в найбільшій мірі - на честь Abbott Lawrence Lowell);
- «Mather House» - названий на честь Президента Гарварда Increase Mather;
- «Quincy House» - названий на честь Президента Гарварда (та мера Бостона) Josiah Quincy III;
- «Winthrop House» - офіційна назва: «John Winthrop House» - названий на честь двох відомих людей за таким прізвищем: засновника колонії «Massachusetts Bay Colony» - John Winthrop, та його пра-пра-правнука - John Winthrop, професора математики та природної філософії.



Інші житлові будинки розташовані навкруги «Harvard's Quadrangle», в житловому районі, розташованому за півмилі (800 м) на північний-захід від двору «Harvard Yard». Це: - «Cabot House» - стара назва «South House» (перейменований у 1983 р. на честь спонсорів «Гарварду» Thomas Dudley Cabot та Virginia Cabot;
- «Currier House» - названий на честь випускника Коледжу «Radcliffe» Audrey Bruce Currier;
- «Pforzheimer House» (інша назва «PfoHo»), стара назва - «North House», був перейменований у 1995 р. на честь спонсорів «Гарварду» Carl та Carol Pforzheimer.



Усі студенти, що приїздять на навчання розміщуються у "Будинках". У кожній кімнаті проживає один, два, або три студента. Принцип, за яким розміщують студентів - максимальна диверсифікація, тобто розмістити студентів однієї культури поодаль один від одного, що допоможе у мовній практиці разом із пізнанням інших культур.

Більшість будинків мають власні комп'ютерні класи та тренажерні зали, а також кухні та кімнати для відпочинку. Багатоманітність розважальних заходів кожного Будинку дивує: кожен тиждень організовуються вечірки, які приурочені якийсь певній темі, наприклад "Італія", та так звані "Study Break" - перерва між зайняттями для того щоб відпочити. Також різноманітні турніри між Будинками допомагають підтримувати себе у доброму дусі.

Для студентів також організовують екскурсії по Америці, як по історичним шляхам, так і по різним навчальним закладам країни, що дає можливість оцінити переваги та недоліки освіти в Гарварді та побачити Америку з різних сторін. Sandres Theatre - відомий театр, який служить місцем для проведення концертів та вистав, що проходять тут щоп'ятниці. Тут можна подивитися як конкурс молодих талантів, або конкурс фотографії, так і балетні вистави, або послухати Моцарта.



Театр Sandres Theatre знаходиться у Memorial Hall, що також слугує їдальнею для студентів. Їдальня має назву Annenberg Hall на честь подружжя Annenberg, які відновили її після пожежі у 1995 році. Університет забезпечує трьохразове харчування та ще додаткове нічне годування ("milk & biscuits").

Страви Annenberg Hall підходять як для вегетаріанців (окреме меню), так і для ласунчиків. Існуючий міф про "Американську їжу" тут не діє. Люди, які дотримуються дієти знайдуть те, що їм підходить.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів