УжНУ відвідав перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УжНУ відвідав перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України
2-03-2012

У четвер, 1 березня, Ужгородський національний університет відвідав перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України.

Під час зустрічі з колективом вишу Євген Суліма розповів, що до УжНУ він завітав уперше, і на приїзд його спонукала ситуація, яка склалася навколо університету, зокрема, мітинг студентів та звернення ректора Миколи Вегеша.

Пан Суліма зазначив, що ще не дочитав акт перевірки, але: «Перевірка в УжНУ була плановою з боку Держінспекції, яка створена указом Президента України минулого року. Це окрема від міністерства структура і має функції, яких не має міністерство. Скажу чесно, я прочитав половину акта результатів перевірки. Але володію деякими питаннями. Стан туалетів в університеті, душових у гуртожитку, який я сьогодні побачив — це питання не пов’язане з тим, що перевірка погана, а з тим, що потрібно змінювати ситуацію. Запах на фізичному факультеті на першому поверсі, стан залу на факультеті фізичної культури і спорту... Перевірка для того і є, щоб керівництво університету розробило план заходів, аби виправити цю ситуацію. А вона не є приводом казати, що Табачника і Сулиму у відставку».

На завершення гострої дискусії із викладачами та студентами УжНУ перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України запевнив, що підготує проект про відміну розпорядження Кабміну №760-р від 10 серпня 2011 року про реорганізацію закарпатських вишів.


За матеріалами: univ.uzhgorod.ua та zaholovok.com.ua


Додатково:

Ужгородський національний університет: Пропонуємо Міністру освіти і науки України Д.В.Табачнику визнати свої прорахунки та подати у відставку

Президент дав доручення, і до прийняття закону про вищу освіту ніяких об'єднань вишів не буде.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів